Frigoscandia
  • Engelska

Search

 
 

Lager

Flexibla och optimerade lager

Frigoscandia har unik spetskompetens gällande lagring och hantering av livsmedel. Våra lagerlösningar är flexibla och optimerade för alla typer av produkter som kräver temperaturkontroll. Vi har nio tempererade lager i Sverige som erbjuder 230 000 pallplatser för frysta, kylda och torra livsmedel, samt tre lager i Norge.
Vi hanterar stora volymer, och även enstaka pallar, i våra strategiskt placerade anläggningar och erbjuder även tjänster som infrysning, plockning och uthyrning av lager.

Effektiva och moderna lagerlösningar

Livsmedel och andra varor som kräver obrutna kylkedjor eller tempererade transporter och lager måste hanteras med stor noggrannhet. Våra lager är HACCP- godkända och de flesta har BRC- certifiering för livsmedel, samt är utrustade med den bästa teknologin för informations- och materialhantering.

Fryslagring sker i en temperatur som inte överstiger -25°C. Kyllagring är differentierad mellan -2°C och +8°C. Vi erbjuder också alternativa temperaturer efter överenskommelse.

Effektiva och moderna lagerlösningar

Livsmedel och andra varor som kräver obrutna kylkedjor eller tempererade transporter och lager måste hanteras med stor noggrannhet. Våra lager är HACCP- godkända och de flesta har BRC- certifiering för livsmedel, samt är utrustade med den bästa teknologin inom informations och materialhantering.

Fryslagring sker i en temperatur som inte överstiger -25°C. Kyllagring är differentierat mellan -2°C och +8°C. Vi erbjuder också alternativa temperaturer efter överenskommelse.

Värdeskapande tilläggstjänster

Vi erbjuder till exempel tunnelinfrysning som säkrar hög kvalité, spårbarhetstjänster enligt GS1-standard, orderexpediering på kollinivå med mera. Vi erbjuder även uthyrning av lagerlokaler, med eller utan egen personal.

Minskad kapitalbindning
Med Frigoscandias lagerlösningar för kylda och frysta varor minskar er kapitalbindning genom att investeringar och kostnader knutna till lagerlösningar blir lägre. Ni får samtidigt en pålitlig samarbetspartner som förstår era kunders önskemål om service.

Värdeskapande tilläggstjänster

Vi erbjuder till exempel tunnelinfrysning som säkrar hög kvalité, spårbarhetstjänster enligt GS1-standard, orderexpediering på kollinivå med mera. Vi erbjuder även uthyrning av lagerlokaler, med eller utan egen personal.

Minskad kapitalbindning
Med Frigoscandias lagerlösningar för kylda eller frysta varor minskar er kapitalbindning genom att investeringar och kostnader knutna till lagerlösningar blir lägre. Ni får samtidigt en pålitlig samarbetspartner som förstår era kunders önskemål om service.

Tempererade lager

Totalt har Frigoscandia nio lager i Sverige och tre lager i Norge

Lagring
Hantering
Plockning
Infrysning
Automatiserad informationsöverföring
Full spårbarhet

Tillvalstjänster
Lakeupptining
Containerlossning
Provtagningar
Displayenheter
Export- och importtjänster
Tull- och transitlager

Matförsörjning med Norden som hemmamarknad

Har ni frågor kring hur ert företags livsmedelslogistik skulle kunna optimeras och integreras bättre in i er verksamhet? Vi har den rätta kunskapen och logistiknätverket för att hitta er optimala lösning. Tveka inte att höra av er till oss.